Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Två personer vandrar på ett fjäll
Värdet av läkemedel

Värdefulla framsteg i behandlingen av blödarsjuka

Behandlingen av blödarsjuka har förbättrats avsevärt de senaste årtiondena. Från en tid då barn med svår blödarsjuka inte förväntades leva längre än 10 år kan idag barn som föds med hemofili leva ett normalt liv.

Läs mer om blödarsjuka här

Snabblänkar

 

Kvinna tittar på datorskärm
Innovation & samarbete

INSPIRE – vårt nätverk för kliniska studier

Vi bygger upp ett strategiskt globalt nätverk av prövningskliniker som kan göra kliniska studier snabbt, rekrytera många patienter och samtidigt hålla högsta kvalitet.

Läs mer om vårt nätverk här
Två kvinnor samtalar
Innovation & samarbete

Samarbete med startups: Stockholm Healthcare Hub

Digitalisering och ny teknik spelar en avgörande roll för att utveckla hälso- och sjukvården. Därför samarbetar vi med nystartade företag inom digital hälsa. Har du ett spännande projekt?


Läs om hur vi samarbetar med startups

BEAT IT!

”BEAT IT! Tillsammans ska vi besegra cancer” är årets slogan för Cancerfondens kampanj Rosa Bandet. Idag överlever ungefär 80% av de som drabbas av bröstcancer, med forskning i framkant arbetar vi på Pfizer med innovation och samarbete för att det ska bli fler.

Ett sätt är att stödja Cancerfondens kampanj Rosa Bandet, gör det du också!

Läs mer på Cancerfondens hemsida
Vi stödjer Rosa Bandet

Från idé till patientnytta

Kvinna läser av data på skärm

Se vägen från idé till läkemedel

Vi arbetar hela tiden för att kunna ta fram läkemedel där det saknas bra behandling eller där det finns behov av nya, förbättrade alternativ.

Men forskning kräver resurser och tålamod. De kan ta över 10 år att utveckla ett nytt läkemedel, och det är bara en bråkdel av alla projekt som når hela vägen fram till patienten. Här kan du se alla steg från att en forskare får en idé till att ett läkemedel kan komma till nytta för de människor som behöver dem.

Se hela resan
Gröna blad

Bättre hälsa i hela världen

På Pfizer tycker vi att alla ska ha möjlighet att få bra vård, oavsett vilken del av världen de bor i. Vi använder vår kompetens, kunskap och resurser för att göra mediciner och sjukvård mer tillgängliga.

Läs mer
Kvinnor samtalar i röda fåtöljer

Pfizer idag

Pfizer är ett av världens största läkemedelsföretag, och vår stora drivkraft är att hjälpa människor till ett friskare och längre liv. Det gör vi genom att forska fram och tillverka nya läkemedel.

Läs mer
Gammalt apotek

Pfizers historia

Pfizer grundades för mer än 150 år sedan av två tyska kusiner, Carl Pfizer och Carl Erhart, som emigrerade till USA. Från 1950-talet och framåt började Pfizer expandera internationellt.

Läs mer