Bild på tre kvinnor i olika åldrar, som sitter vid ett bord med papper. Illustration till text för aktieägare

För aktieägare

Välkommen till Pfizers Investment Center på den amerikanska hemsidan

Oavsett om du bara överväger en investering i Pfizer eller om du redan är aktieägare så är du välkommen till Pfizer´s Investment Center.

Där kan du lära dig mer om Pfizer och hitta användbar information som ekonomiska rapporter, finansiella presentationer, Pfizers pipeline, senaste aktiekurser och övrig Investor relations information. Klicka på länken för att komma till sidan. http://www.pfizer.com/investors/

Information till svenska ägare av aktier i Pfizer Inc

Dina aktier i Pfizer Inc. förvaltas sedan 2012 av Computershare som är ombud för Pfizer Inc. Du som tidigare var med i Pfizer’s Shareholder Investment Program flyttades 2012 automatiskt till Computershare Investment Plan (CIP).

För frågor gällande dina aktier i Pfizer Inc .hänvisar vi till företaget Computershare (viss information på svenska), www.computershare.se/pfizer

Ditt aktieinnehav kan hanteras online på www.computershare.com/investor, eller via kontakta med Computershare via telefon, e-post eller brev.

Telefonkontakt

Telefon till Computershare aktieägarkontakt i USA mellan kl. 15.00 och 23.00 svensk tid: 001 781 575 45 91. En talsvarsfunktion ger dig olika alternativ. Om du inte gör något aktivt val, blir du kopplad till en handläggare. Vid behov kan du begära att få en tolk ("Translator" på engelska).

e-post

Computershare svarar gärna på dina frågor per e-post som skickas till shareholder@computershare.com. Identifiera dig som ägare av aktier i Pfizer både i rubriken och i själva meddelandet.

Brev

Om försändelsen skickas med vanlig post:
Computershare
P.O. Box43078
Providence, RI 02940-3078
USA

Om försändelsen skickas med bud/rekommenderad post:
Computershare
250 Royal Street
Canton, MA 02021
USA

 

PP-PFE-SWE-0097