Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jobba hos oss

Pfizer är inte bara Sveriges – utan ett av världens ledande läkemedelsbolag. Tillsammans är vi cirka 97 000 nyfikna och hängivna medarbetare i fler än 175 länder som delar en vision om att skapa fler år till livet och mer liv till åren.

Medarbetare som jobbar med laptops

Vårt Pfizer

I Sverige finns Pfizer på två orter: i Silverdal utanför Sollentuna och i Strängnäs.

Marknadsbolag i Silverdal

På vårt marknadsbolag i Silverdal (strax utanför Sollentuna) arbetar cirka 170 personer.

Det absolut viktigaste för Pfizer är att vi kan bidra till att människor får ett längre, friskare och bättre liv. Det kan till exempel vara att en person kan åka buss istället för färdtjänst, eller att klara av att arbeta istället för att vara sjukskriven. För oss som arbetar på Pfizer är den största drivkraften att vi kan se vilken skillnad våra läkemedel gör för människor i deras vardag.

Som ledande läkemedelsföretag vill vi inte bara säkerställa tillgången till effektiva läkemedel och kunskapen kring mediciner och sjukdomar – utan också bidra till att utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige

Tillverkning i Strängnäs

På vår tillverkningsanläggning i Strängnäs arbetar cirka 220 personer.

Där finns Sveriges största kommersiella bioteknologiska tillverkningsenhet av farmaceutisk aktiv substans. Vi tillverkar både egna produkter och produkter på licens för världsmarknaden. Vi har investerat i en ny multiproduktanläggning och har en mycket effektiv tillverkningsorganisation med fokus på ständiga förbättringar, six sigma och lean. Vi står inför flera nya spännande utmaningar och har tagit in ytterligare nya tekniker för att optimera vår verksamhet.

Den gemensamma nämnaren för Pfizer Sverige är att vi är företagen där medarbetare kan upptäcka sin egen potential genom stora utvecklingsmöjligheter, ta del av hälsofrämjande förmåner och arbeta med globala kontaktnät. Nyfikenheten är en av våra främsta drivkrafter och vår främsta tillgång är vår kompetenta och kreativa personal. För oss är varje dag en spännande resa där vi outtröttligt söker, upptäcker och utforskar nya vägar för en världsledande sjukvård. Pfizer är en organisation som fokuserar på innovation, kreativitet och respekt för patienter, medarbetare och samhället.

Vill du vara med oss på resan?

Du hittar våra lediga tjänster på Pfizer Global Careers där även vakanser i andra länder annonseras. Du hittar tjänsterna genom att klicka på Search for job now och sedan Apply now. Observera att om inte Sverige dyker upp i listan under ”Country” så beror det på att vi för tillfället inte har några vakanser.

Gå till Global Careers

två kvinnor samtalar i fåtöljer

Pfizer idag

Idag hjälper Pfizers produkter människor i hela världen, och alla människor i Sverige kommer någon gång i kontakt med våra läkemedel.

Så arbetar vi idag
Gammalt apotek

Pfizers historia

Två kusiner tillverkar smaksatta tabletter mot parasiter. Så börjar historien om det som idag är väldens största läkemedelsföretag och hjälper miljontals människor.

Så började det
Äldre man lyfter ett litet barn högt

Värdet av våra läkemedel

Vi är stolta över att våra läkemedel kan hjälpa människor till ett friskare liv och vardag, och vi brinner för att hjälpa människor i livets alla skeden.

Våra läkemedel gör skillnad