Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pfizer deltar i Rosa Bandet-loppet. Välkommen att besöka oss i vårt tält!

Den 29 september går Rosa Bandet – loppet av stapeln som det avslutande loppet under Lidingöloppshelgen i Stockholm. Många medarbetare från Pfizer deltar för att samla in pengar till Cancerfonden och svensk cancerforskning.

Förutom att delta i loppet har vi också ett tält vid målområdet där både löpare och supportar kan få tips, råd och inspiration till att leva ett längre och friskare liv. I tältet har vi bland annat:

  • Representant från Stockholms bröstcancerförening Amazona visar hur man känner igenom sina bröst för eventuella knölar, du har även möjlighet att testa en ”bröstväst”
  • En sjuksöterska som visar hur man kan förebygga stroke genom att ta sin puls regelbundet. På så sätt kan man upptäcka om man har en rytmrubbning i hjärtat
  • Information om vaccination som en viktig del i att förebygga sjukdomar som lunginflammation och TBE.
  • Information om vilken hjälp som finns tillgänglig för att sluta röka

I tältet har vi också en fotoautomat där du är välkommen att föreviga din prestation efter loppet, eller bara ta ett kort.

Välkommen att besöka oss eller heja på oss och alla andra som springer för cancerforskningen!

Om Rosa Bandet-loppet
Loppet är startskottet för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, som genomförs under oktober varje år med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer, samt bedriva påverkansarbete.

Här kan du läsa mer: http://www.rosabandetloppet.se/