Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pfizers globale forskningschef huvudtalare vid Nordic Life Science Days

Den 12-14 september arrangeras Nordic Life Science Days i Malmö. På konferensen samlas investerare och entreprenörer från hela världen för att hitta nya investerings- och affärsmöjligheter. Svenske Mikael Dolsten, med rötter som läkare och forskare i Lund och numera ansvarig för Pfizers globala forskning och utveckling, är en av huvudtalarna.

- I den värdekedja som präglar dagens life science-sektor är samarbetena mellan stora och små företag och mellan akademi, industri och sjukvård helt avgörande. Att Norden står för ett innovativt klimat börjar bli allt mer känt internationellt och Nordic Life Science Days är ett bra tillfälle att träffa nya möjliga samarbetspartners, säger Mikael Dolsten

Om Nordic Life Science Days

Nordic Life Science Days grundades 2013 av SwedenBIO, branschorganisationen för life science-industrin i Sverige, och produceras tillsammans med Bionordic. Mötet har växt år för år och är nu etablerad som Nordens största partneringkonferens inom life science.

Här finns hela programmet

Om Mikael Dolsten

Mikael Dolsten ansvarar för Pfizers Worldwide Research & Development, med rötter som läkare och forskare i Lund, har han genom åren varit forskningschef på bland annat Wyeth, Boehringer Ingelheim och på dåvarande svenska Pharmacia Lund och Astra Draco. Sedan 2004 befinner han sig i USA, där han numera ansvarar för Pfizers Worldwide Research & Development grupp.

Här finns mer information om Mikael Dolsten