För vårdpersonalKontakta ossWebbsida för vården PressrumJobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatser Användarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifter Information om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemap
KontaktHemKontaktVälkommen att kontakta oss på Pfizer i Sverige via nedanstående formulär eller kontakta oss enligt adress och e-post nedan

Vi besvarar dina frågor så snart som möjligt men vill uppmärksamma dig på att den medicinska avdelningen hos Pfizer Sverige inte har möjlighet att ge individuell medicinsk rådgivning. För individuell rådgivning om läkemedel och behandling ska du alltid kontakta sjukvården. 

För att rapportera biverkningar använder du ett separat formulär.

Klicka här för att gå vidare!

Har du fakturafrågor vänligen klicka här!

Har du frågor som rör siten och funktioner på den använder du formuläret nedan. Specificera gärna även i meddelandet vilken av Pfizers siter frågan gäller.

Skicka din fråga via formulär


För att besvara din fråga på bästa sätt ber vi dig fylla i fälten nedan.
Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska och måste fyllas i för att vi ska kunna ta emot din förfrågan. Pfizer värnar om din integritet och inga uppgifter kommer att användas i annat syfte än vad denna tjänst gäller. Läs Pfizers personuppgifts- och internetpolicy för mer information.

Våra kontaktuppgifter

Pfizer AB
Org nr: 556059-6255
Moms reg/VAT: SE556059625501

Solnavägen 3H
113 63 Stockholm
Sweden
Telefon: 08-550 520 00
E-mail: [email protected]

Besök Pfizers hemsida för Medicinsk Information här
Få tillgång till medicinsk information och skicka in medicinska förfrågningar online.

Pfizer ABs styrelse har sitt säte i Stockholms kommun.

Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.