För vårdpersonalKontakta ossWebbsida för vården PressrumJobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatser Användarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifter Information om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemap
Om Pfizer

Pfizer har över 500 medarbetare i Sverige som varje dag arbetar med att säkerställa att patienter och svensk sjukvård har tillgång till kvalitetssäkrade läkemedel och behandlingar.

HemOm Pfizer

Verksamhet & historia

Pfizer är ett av världens största läkemedelsföretag, och vår stora drivkraft är att hjälpa människor till ett friskare och längre liv. Det gör vi genom att forska fram och tillverka nya läkemedel.

  • Pfizer idag
  • Vår historia
  • Produktion i Strängnäs

Pfizer och etik

För att förbättra våra läkemedel och göra dem mer effektiva, måste vi samverka med andra. För oss är det viktigt att göra det på ett etiskt sätt.Pfizer och etikMiljö och hållbarhetÖppen rapportering av värdeöverföringarBättre hälsa i hela världen

Aktuellt

  • Artiklar
  • Nyhetsbrev
  • Pressrum

Jobba hos oss

Läs mer om Pfizer och hur du hittar lediga tjänster på vår globala webbplats.Läs mer

För aktieägare och leverantörer

För aktieägare

Vem kan jag kontakta för information om mina Pfizer-aktier?

Läs mer
För leverantörer

Så fakturerar du Pfizers olika bolag

Läs mer

Senaste nytt inom Pfizer

Fler artiklarFler artiklar
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.