Kontakta ossWebbsida för vårdenPressrumJobba hos ossKontakta oss
För aktieägareHemOm PfizerFör aktieägare

Dina aktier i Pfizer Inc.

Dina aktier i Pfizer Inc. förvaltas sedan 2012 av Computershare, som är ombud för Pfizer Inc. Du är välkommen att kontakta dem om du har frågor, eller hantera ditt aktieinnehav online.

Kontakta Computershare

Du som tidigare var med i Pfizer’s Shareholder Investment Program flyttades 2012 automatiskt till Computershare Investment Plan (CIP). Har du frågor om dina aktier i Pfizer Inc. hänvisar vi till företaget Computershare i USA.

Du kan hantera ditt aktieinnehav online på www.computershare.com/investor, eller via kontakt med Computershare per telefon, e-post eller brev.

Telefonkontakt

Du kan kontakta Computershare aktieägarkontakt i USA mellan kl. 15.00 och 23.00 svensk tid på telefonnummer 001 781 575 45 91.

En talsvarsfunktion ger dig olika alternativ. Om du inte gör något aktivt val, blir du kopplad till en handläggare. Du som inte talar engelska kan begära att få en tolk ("Translator" på engelska).

E-post

Computershare svarar gärna på dina frågor som du skickar via e-post till shareholder@computershare.com.

Skriv att du äger aktier i Pfizer, både i ämnesraden och i själva meddelandet.

Brev

Du kan skicka brev med vanlig post till:
Computershare
P.O. Box43078
Providence, RI 02940-3078
USA

Med bud eller rekommenderad post:
Computershare
250 Royal Street
Canton, MA 02021
USA

Euroclear Sverige har informerat Pfizer Inc. (“Pfizer”) gällande beslutet att avveckla CSD förbindelsen med USA (the “U.S. Link”). Läs om beslutet här

Mer information för aktieägare

Besök Pfizers Investment Center

Oavsett om du bara överväger en investering i Pfizer eller om du redan är aktieägare så är du välkommen till Pfizers Investment Center på vår amerikanska webbplats. Där kan du lära dig mer om Pfizer och hitta användbar information som ekonomiska rapporter, finansiella presentationer, Pfizers pipeline, senaste aktiekurser och annan information som kan påverka din investering.

Pfizers Investment Center

Om Pfizer

Verksamhet och historiaPfizer och etikAktuelltJobba hos ossFör aktieägareFör leverantörer

Senaste nytt inom Pfizer

Jonas Ålebring ny medicinsk direktör på Pfizer i Sverige

Jonas Ålebring leder sedan september 2021 Pfizers medicinska avdelning i Sverige. Jonas, som är specialist inom anestesi och intensivvård, har erfarenhet både från kliniskt arbete, forskning och styrelsearbete och kommer att fokusera på att patienter snabbare får tillgång till innovativa behandlingar och vacciner.

Läs mer
Om PfizerPfizer bemöter missuppfattningar och felaktiga uppgifter om företagets vaccinutveckling

Covid-19 pandemin har varit en stor påfrestning för individer och samhället i stort. Pfizer tog tidigt beslut att bidra till att hantera en av vår tids största hälsokriser och möta de stora medicinska behov som uppstått genom att utveckla vaccin och behandlingar för att rädda liv och förhindra sjukdom...

​​​​​​​Om PfizerPfizer och BioNTech i samarbete för att utveckla en vaccinkandidat mot covid-19

Företagen utvecklar tillsammans en vaccinkandidat från BioNTech som baseras på mRNA-teknik mot coronavirus och sjukdomen covid-19. Pfizer och BioNTech har sedan 2018 ett pågående samarbete kring mRNA-baserat influensavaccin.

Fler artiklarFler artiklar
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.