För vårdpersonalKontakta ossWebbsida för vården PressrumJobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatser Användarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifter Information om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemap
HemOm PfizerAktuelltNyheterVälkommen till våra seminarier i Almedalen

Välkommen till våra seminarier i Almedalen

Om Pfizer

2024-06-18

Vi på Pfizer kommer att vara på plats i Almedalen för att föra dialog kring hur vi i samverkan kan stärka Sverige som life science nation med målet att patienter ska få en bättre och mer jämlik vård.

Välkommen till våra seminarier som i år handlar om hur cancervård utanför sjukhuset kan tillgängliggöra cancerbehandlingar till fler samt om vad som behöver göras för att säkra en god och jämlik migränvård över hela landet. Läs mer om våra seminarier här nedanför.
 
Du är också välkommen att kontakta oss för ett personligt möte.
 
Hoppas att vi ses i Almedalen!

Från vänster: Malin Parkler, VD. Jonas Ålebring, Medicinsk Direktör. Pia Steensland, Director, Policy & Public Affairs. Elisabeth Lång Brändholm, Healthcare Access Specialist. Magnus Johansson, Healthcare Access Specialist.

Den dolda vårdkön – dags att Sverige prioriterar folksjukdomen migrän

Trots stort lidande och betydande kostnader för samhället är migrän en underprioriterad och underdiagnosticerad sjukdom.

Seminariet syftar till att adressera behovet av att prioritera migrän på nationell nivå och att tillhandahålla resurser för att säkerställa en god och jämlik migränvård i hela landet. Målet är att erbjuda tidsenlig och optimerad migränbehandling för att förbättra välmåendet för de drabbade och för hela Sverige.

Tid: tisdag den 25 juni, 12:00-13:00
Plats: Folkhälsodalen, S:t Hansplan 2, S:t Hans Café

Se hela programmet
Cancerbehandlingar på köpcentret?

Foto Region Uppsala, fotograf Anita Maria Szava.

Akademiska sjukhuset i Uppsala har inlett ett samarbete med näringslivet för att erbjuda cancerbehandling i Gränbystadens köpcentrum. Genom att förlägga delar av cancervården utanför sjukhuset, hoppas man kunna erbjuda god vård till fler patienter till en lägre kostnad.

I detta seminarium diskuteras lärdomar och positiva erfarenheter från samarbetet mellan offentlig sektor och näringslivet, med ett konkret exempel från Akademiska sjukhuset. Målet är att detta innovativa arbetssätt ska bli en del av Sveriges uppdaterade cancerstrategi och främja tidig upptäckt av cancer.

Projektet är ett samarbete mellan Akademiska sjukhuset, Adxto, Beigene, Bristol Myers Squibb & Pfizer.

Tid: torsdag 27 juni, 14:30 – 15:15
Plats: Mellangatan 56, Glasblåseriet

Se hela programmet
Företagsnyheter

Våra senaste artiklar

Se fler artiklar
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.