För vårdpersonalKontakta ossWebbsida för vården PressrumJobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatser Användarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifter Information om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemap
NyhetsbrevHemOm PfizerAktuelltNyhetsbrevÄr du intresserad av hälso- och sjukvårdsfrågor och vill bli uppdaterad på ett företagsperspektiv? Prenumerera på vårt nyhetsbrev Pfizer Opinion.

Nyhetsbrevet riktar sig till dig som jobbar med och/eller har intresse av hälso- och sjukvårdsrelaterade frågor. Det skickas ut ca 8-10 gånger om året och innehåller nyheter, artiklar, rapporter, debattinlägg och inbjudningar till event.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig genom att mejla till [email protected] eller genom att använda dig av länken som finns tillgänglig i varje nyhetsbrev.

Aktuellt

  • Artiklar
  • Pressrum

Pfizer idag

Pfizer är ett av världens största läkemedelsföretag, och vår stora drivkraft är att hjälpa människor till ett friskare och längre liv. Det gör vi genom att forska fram och tillverka nya läkemedel. 

Läs om Pfizers verksamhet idag

Om Pfizer

Verksamhet och historiaPfizer och etikAktuelltJobba hos ossFör aktieägareFör leverantörer
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.