Dina aktier i Pfizer Inc.

Dina aktier i Pfizer Inc. förvaltas sedan 2012 av Computershare, som är ombud för Pfizer Inc. Du är välkommen att kontakta dem om du har frågor, eller hantera ditt aktieinnehav online.

Kontakta Computershare

Du som tidigare var med i Pfizer’s Shareholder Investment Program flyttades 2012 automatiskt till Computershare Investment Plan (CIP). Har du frågor om dina aktier i Pfizer Inc. hänvisar vi till företaget Computershare i USA.

Du kan hantera ditt aktieinnehav online på www.computershare.com/investor, eller via kontakt med Computershare per telefon, e-post eller brev.

 • Telefonkontakt

  Du kan kontakta Computershare aktieägarkontakt i USA mellan kl. 15.00 och 23.00 svensk tid på telefonnummer 001 781 575 45 91.

  En talsvarsfunktion ger dig olika alternativ. Om du inte gör något aktivt val, blir du kopplad till en handläggare. Du som inte talar engelska kan begära att få en tolk ("Translator" på engelska).

 • E-post

  Computershare svarar gärna på dina frågor som du skickar via e-post till [email protected].

  Skriv att du äger aktier i Pfizer, både i ämnesraden och i själva meddelandet.

 • Brev

  Du kan skicka brev med vanlig post till:
  Computershare
  P.O. Box43078
  Providence, RI 02940-3078
  USA

  Med bud eller rekommenderad post:
  Computershare
  250 Royal Street
  Canton, MA 02021
  USA

Mer information för aktieägare

Besök Pfizers Investment Center

Oavsett om du bara överväger en investering i Pfizer eller om du redan är aktieägare så är du välkommen till Pfizers Investment Center på vår amerikanska webbplats. Där kan du lära dig mer om Pfizer och hitta användbar information som ekonomiska rapporter, finansiella presentationer, Pfizers pipeline, senaste aktiekurser och annan information som kan påverka din investering.

Pfizers Investment Center
Glasögon på tidning