För vårdpersonalKontakta ossWebbsida för vården PressrumJobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatser Användarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifter Information om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemap
Patient & hälsa

Din hälsa är viktig för oss. Det handlar både om att utveckla
mediciner och vacciner, men även erbjuda råd och verktyg som kan
hjälpa dig och dina närmaste att leva ett längre och friskare liv.

HemPatient & hälsa

Läkemedel & behandling

Vi är stolta över att våra läkemedel kan hjälpa människor till ett längre och friskare liv. Vi vill hjälpa patienter med kroniska sjukdomar som ibland kräver livslång behandling att få bättre livskvalitet men också att förebygga, lindra symptom och bota sjukdom med läkemedel och vacciner.

  • Från idé till patientnytta
  • Våra läkemedel
  • Våra behandlingsområden
  • Behandling med läkemedel

För patienter

Pfizer arbetar inom ett stort antal behandlingsområden och vi erbjuder både receptbelagda läkemedel och receptfria produkter för egenvård samt vacciner. Här hittar du tips och råd som kan hjälpa dig och dina närmaste att leva ett längre och friskare liv.

Se tips och råd

Beställ material

Beställ material om sjukdomar och behandlingar

En viktig del i att förebygga och behandla sjukdomar är att ge rätt information till patienter, anhöriga och vårdpersonal. Här kan du kostnadsfritt beställa broschyrer och e-böcker om sjukdomar och behandlingar inom våra behandlingsområden.

Beställ material här
Patient & hälsaFlimmerrapporten 2023: 127 000 lever med förmaksflimmer i Sverige utan att veta om det

Med Flimmerrapporten vill Riksförbundet HjärtLung sätta ljuset på förmaksflimmer, en av de vanligaste riskfaktorerna bakom stroke

Senaste nytt inom patient & hälsa

Fler artiklarFler artiklar
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.