För vårdpersonalKontakta ossWebbsida för vården PressrumJobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatser Användarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifter Information om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemap
Beställ MaterialHemPatient & hälsaBeställ Material

Beställ material om sjukdomar och behandling

Vill du beställa material om en sjukdom eller behandling? Här hittar du broschyrer, e-böcker och information om blödarsjuka, cancersjukdomar, skelleftesjukan, lunginflammation, TBE, hjälp att sluta röka m.m. Dessutom hittar du en rad övningar med hemmaträning för artros.

Att ge rätt information om våra behandlingsområden till patienter, anhöriga och vårdpersonal är en viktig del i vårt arbete med att förebygga och behandla sjukdomar. Allt material är producerat av Pfizer och godkänns innan det skickas ut. Hanteringen kan ta upp till 10 arbetsdagar, eller längre vid semestertid och större helger.

Om du saknar något material som du tidigare har kunnat beställa, beror det antingen på att materialet är slut på lager eller att det inte längre tillhandahålls av Pfizer.

Arbetar du i vården? Beställ material här

Patient & hälsa

  • Från idé till patientnytta
  • Våra läkemedel
  • Våra behandlingsområden
  • Behandling med läkemedel
  • För patienter
Patient & hälsaFlimmerrapporten 2023: 127 000 lever med förmaksflimmer i Sverige utan att veta om det

Med Flimmerrapporten vill Riksförbundet HjärtLung sätta ljuset på förmaksflimmer, en av de vanligaste riskfaktorerna bakom stroke

Senaste nytt inom patient & hälsa

Fler artiklarFler artiklar
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.