Kontakta ossWebbsida för vårdenPressrumJobba hos ossKontakta oss
Beställ MaterialHemPatient & hälsaBeställ Material

Beställ material om sjukdomar och behandling

Vill du beställa material om en sjukdom eller behandling? Här hittar du broschyrer, e-böcker och information om blödarsjuka, cancersjukdomar, skelleftesjukan, lunginflammation, TBE, hjälp att sluta röka m.m. Dessutom hittar du en rad övningar med hemmaträning för artros.

Att ge rätt information om våra behandlingsområden till patienter, anhöriga och vårdpersonal är en viktig del i vårt arbete med att förebygga och behandla sjukdomar. Allt material är producerat av Pfizer och godkänns innan det skickas ut. Hanteringen kan ta upp till 10 arbetsdagar, eller längre vid semestertid och större helger.

Om du saknar något material som du tidigare har kunnat beställa, beror det antingen på att materialet är slut på lager eller att det inte längre tillhandahålls av Pfizer.

Arbetar du i vården? Beställ material här

Patient & hälsa

  • Från idé till patientnytta
  • Våra läkemedel
  • Våra behandlingsområden
  • Behandling med läkemedel
  • För patienter

Senaste nytt inom patient & hälsa

Satsning på pneumokockvaccin till äldre

Vi välkomnar att höstbudgeten innnehåller stora satsningar på välfärd och omsorg som inkluderar avgiftsfritt pneumokockvaccin för personer över 75 år med start hösten 2022.

Läs mer
Patient & hälsaFlimmerrapporten 2021 - 100 000 oupptäcka fall av förmaksflimmer i Sverige

Med Flimmerrapporten vill Riksförbundet HjärtLung sätta ljuset på förmaksflimmer, en folksjukdom som innebär att hjärtat

Patient & hälsaViktigt att inkludera fler vaccin i ett nationellt vaccinationsregister

Regeringen har föreslagit att det nationella vaccinationsregistret ska utökas för att även omfatta vaccination mot covid-19. Det är ett välkommet förslag. Dock är vikten av att också inkludera andra vacciner, som influensa- och pneumokockvaccin, lika stor.

Fler artiklarFler artiklar
Webbsida för vårdenPressrum Jobba hos ossKontakta ossRapportera Biverkningar Våra webbplatserAnvändarvillkor Aktuellt Så behandlar vi personuppgifterInformation om cookiesOm den här sidanKontakta webbansvarigSitemapPfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.