Jobba hos oss

Pfizer är inte bara Sveriges - utan ett av världens ledande läkemedelsbolag. Tillsammans är vi runt 97 000 engagerade medarbetare i fler än 175 länder. Vi som arbetar här delar syftet ”breakthroughs that change patients lives”. Vill du vara med på resan? Då ska du läsa vidare.

Det absolut viktigaste för Pfizer är att vi kan bidra till att människor får ett längre, friskare och bättre liv. Fler år till livet – mer liv till åren. För oss som arbetar på Pfizer är den största drivkraften att vi kan se vilken skillnad våra läkemedel gör för människor i deras vardag.

  Varför Pfizer?

  Den gemensamma nämnaren för Pfizer Sverige är att vi är företaget där du som medarbetare kan upptäcka din egen potential. Vi är en organisation med fokus på innovation och kreativitet, och är en arbetsgivare med sunda värderingar och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder dig:

  • Stora utvecklingsmöjligheter och globala kontaktnät.
  • Flexibla arbetstider och work-life-balance.
  • En trygg anställning med kollektivavtal, marknadsmässig lön, sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning, föräldralön m.m.
  • Stort fokus på hälsofrämjande förmåner, som aktiviteter, friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter. Vi arbetar strategiskt med wellness och att vara en hälsosam och stimulerande arbetsplats som genomsyras av engagemang, motivation och eget ansvar. Det leder till både personlig utveckling – och företagets framgångar.

  Arbetsområden

  Hos Pfizer kan du bland annat jobba med:

  • Forskning, produktutveckling och kliniska studier inom våra läkemedel och behandlingsområden.
  • Medicinsk rådgivning/information och ökad kunskap om våra läkemedel och behandlingsområden.
  • Supportfunktioner som regulatory, compliance, ekonomi, hälsoekonomi, HR, kommunikation, samhällskontakter, hållbarhet, IT m.fl.
  • I tillverkningen arbetar bl.a. processtekniker, labratorieingenjörer, mekaniker och kvalitetskontrollanter.

  Våra medarbetare

  I Sverige arbetar drygt 450 personer på Pfizer och vi finns på två ställen – i Silverdal strax utanför Stockholm och i Strängnäs. På vårt marknadsbolag arbetar cirka 150 personer, varav ett 50-tal medarbetare runt om i landet. På vår tillverkningsanläggning i Strängnäs arbetar cirka 300 personer.

  Här kan du läsa mer om de båda verksamheterna.

  Lediga jobb

  På Pfizer söker vi ständigt efter ännu fler kompetenta och engagerade medarbetare som vill göra skillnad tillsammans med oss.

  Du hittar våra lediga tjänster på Pfizer Global Careers

  Där finns även vakanser i andra länder utannonserade. Klicka på ”search jobs” och filtrera ditt sök efter önskemål. OBS! om Sverige inte dyker upp i listan under ”location country” så beror det på att vi för tillfället inte har några vakanser.

  Du kan även hitta våra lediga tjänster genom att söka på LinkedIn eller besöka Pfizers globala LinkedIn