vaccin
Patient & Hälsa

Pfizers vaccin mot covid-19

Har du frågor om Pfizers och BioNTechs vaccin? Eller vill du veta mer om Pfizers arbete med att bekämpa covid-19? På den här sidan hittar du information om vart du kan vända dig samt kontaktuppgifter. Här finns även frågor och svar om coronavaccin, fakta och de senaste nyheterna.

vaccin
Patient & Hälsa

FAQ om covid-19-vaccin

Pfizer sambarbetar med det tyska bioteknikföretaget BioNTech i utvecklingen av ett vaccin baserat på mRNA-teknik mot covid-19. Här hittar du svar på några vanliga frågor om vaccinet.

Läs vår FAQ
virus
Patient & Hälsa

Pfizer i Sverige och coronaviruset

På Pfizer gör vi allt vi kan för att bemöta den rådande situationen med pandemin och covid-19. Här kan du läsa mer om vårt arbete under coronapandemin.

Läs mer om Pfizers arbete under covid-19

Missuppfattningar och myter - detta gäller om coronavaccin

Missuppfattningar och myter kring vaccin riskerar att skapa oro eller tvekan för många som ska fatta beslut om att vaccinera sig. På Läkemedelsverkets hemsida bemöts och förklaras några vanliga påståenden för att underlätta ett välgrundat beslut

Läs mer på Läkemedelsverket hemsida
virus

Vill du veta mer om vaccineringen mot covid-19?

Det pågår just nu ett intensivt arbete inför kommande vaccinering. På regeringens hemsida hittar du svar på de vanligaste frågorna om arbetet med vaccin mot covid-19, och hur vaccineringen kommer att gå till.

Till regeringen.se